Читај ми!

И Џесика патила јер није довољно згодна

Једна од најлепших жена у Холивуду, глумица Џесика Алба признала је да је због несигурности избегавала да носи шортсеве и мини-сукње.

Тешко је поверовати познатим лепотицама када кажу да су несрећне због изгледа. Последња у низу прелепих глумица које су откриле да нису биле задовољне својим телом је Џесика Алба.

Проблем који је славна Американка имала је превелика доза самокритичности.

„Пре него што сам добила децу, била сам критичнија према свом телу, чак и када сам изгледала одлично. Нисам хтела ни да носим кратке шортсеве и кратке сукње, јер сам се осећала несигурно“, рекла је холивудска глумица и запањила обожаваоце широм планете.

Звезда филма Фантастична четворка сада је веома задовољна својим изгледом, јер је фокусирана на ствари које су заиста важне, попут њене деце.

Према Џесикиним речима, фигуру није тешко обликовати по жељи уз помоћ органске хране и благог вежбања. Такође, поворемено је корисно носити и корсете како би резултати стигли брже.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се