Читај ми!

Ако ово не убрза свадбу...

Позната по сјајној фигури коју је за улогу стриптизете у најновијем филму довела до савршенства, Џенифер Анистон је на црвеном тепиху прошетала стомачић. Довољно да Холивудом крене да се „шапуће“ да је бивша супруга Бреда Пита у другом стању. То би коначно могло да „пребаци“ однос са Џастином Теруом на следећи ниво – брак!

Глумица Џенифер Анистон је на црвеном тепиху показала заобљен стомачић, а америчка штампа пише да је у другом стању.

Џенифер је на премијеру свог новог филма Ми смо Милерови дошла у љубичастој, припијеној хаљини, која јој је „скривала“ стомачић.

Анистонова ће се сада ваљда коначно удати за вереника Џастина Теруа, са којим је у вези две године. Глумица је иначе често говорила да би волела да се оствари у улози мајке.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара