Читај ми!

Презаузети за улоге живота!

Вулверин и јунакиње филмова „Титаник“ и „Тридесет минута после поноћи“ донели су глумцима који су их оживели на великом платну новац, славу, обожаваоце, нове послове... А Хју Џекмен, Кејт Винслет и Џесика Честејн били су само замене за презаузете Дугреја Скота, Гвинет Палтроу и Руни Мару!

Неке улоге толико су обележиле филмове да је готово немогуће на великом платну замислити неког другог уместо глумаца који су оживели легендарне ликове.

Међутим, неке од највољенијих и најпоштованијих рола насталих у Холивуду умало су отишле неком другом.

Један од најпознатијих примера је прича о улоги Кетрин Трамел у филму Ниске страсти. Шерон Стоун искористила је прилику на најбољи могући начин када је Џоди Фостер одбила да игра фаталну Кетрин.

Не зна се како би се продуценти провели након првог филма чувеног серијала Икс-мен и да ли би се прича на великом платну уопште наставила да је Вулверина играо шкотски глумац Дугреј Скот.

Ипак, Хју Џекмен, после шест наставака не престаје да буде суперхерој, који му је, осим славе, статуса траженог глумца и новца, донео и титулу срцеломца.

Све то десило се само због тога што је дошло до померања термина снимања остварења Немогућа мисија 2, па Скот није могао да буде на два места истовремено.

Редитељ остварења Брајан Сингер изгледа да се не каје што је због тога био принуђен да одабере Џекмена.

С друге стране, Дугреј Скот често је јадиковао над таквим обртом судбине.

Тешко је замислити и да би блокбастер из деведесетих година 20. века, Камеронов Титаник, могао да опстане без Кејт Винслет у глумачкој екипи, али улога Роуз умало је припала Гвинет Палтроу.

Иако то никада није потврђено, плавокоса Американка крхке грађе захвалила се на сарадњи и створила могућност да Кејт одигра ролу која јој је отворила врата ка светлој будућности.

Недавно је луду холивудску срећу имала и Џесика Честејн, замена за Руни Мару која је, због пренатрпаног распореда, пропустила шансу да буде у остварењу Тридесет минута после поноћи.

Честејн је за улогу Маје награђена Златним глобусом за најбољу главну глумицу, а умало је добила и Оскара у истој категорији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара