Читај ми!

Роберт Галбрајт у ствари Џоан Роулинг

Крими роман "The Cuckoo's Calling" побрао је одличне критике широм света, а право изненађење у литерарном свету изазвало је сазнање да је аутор остварења Роберт Галбрајт у ствари само псеудоним Џоане Роулинг, ауторке романа о Харију Потеру.

Изгледа да Џоана Роулинг, ауторкa романа о Харију Потеру, није само талентована за писање фантастичних романа, већ је веома успешна и у крими жанру.

Нико није знао да се иза Роберта Галбрајта, аутора романа The Cuckoo's Calling заправо крије жена која је написала седам романа о дечаку-чаробњаку и тако стекла светску славу.

Лист Сандеј тајмс је открио тајну, што је и потврдила ауторка. Џоана Роулинг је рекла да се надала да ће тајна моћи да се одржава мало дуже јер, како каже, бити Роберт Галбрајт је искуство које ослобађа.

The Cuckoo's Calling за главног јунака има ратног ветерана који је постао приватни детектив и истражује мистериозну смрт једног фото-модела.

Овај дебитантски роман тобожњег Роберта Галбрајта добио је одличне критике у априлу, када га је објавила издавачка кућа „Сфера“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се