Читај ми!

Разводе се Најџела и Чарлс Сачи

Недуго након објављивања фотографија на којима се види како чувену куварицу Најџелу Лосон за врат хвата супруг, колекционар уметничких дела Чарлс Сачи, пар је одлучио да се разведе. Мултимилионер је већ покренуо бракоразводну парницу.

Уметнички колекционар, 70-годишњи мултимилионер Чарлс Сачи покренуо је бракоразводну парницу против познате куварице 53-годишње Најџеле Лосон, месец дана пошто је снимљен како ју је шчепао за врат у једном лондонском ресторану.

Сачи је ексклузивно открио Дејли мејлу да је одлучио да се разведе од Лосонове, јер је она одбила да му сачува углед након поменутих слика.

„Жао ми је што морам да објавим да се Најџела и ја разводимо. Осећам да сам последњих годину дана био разочарање за Најџелу, а лично сам разочаран што јој је саветовано да не даје јавне коментаре у којима би објаснила да се грозим насиља сваке врсте над женама и да је никада нисам физички злостављао", пише у званичној Сачијевој изјави достављеној британском листу.

Овим је стављена тачка на десетогодишњи брак након недеља нагађања у медијима око тога како ће Лосонова реаговати на јавно понижење када су процуриле слике на којима је Сачи стеже за грло и уврће јој нос.

Скандалозне фотографије интернет су преплавиле у јуну.

Најџела је након тога напустила дом који је делила са Сачијем и од тада није разговарала са њим, упркос мужевљевим преклињањима.

Мултимилионер је открио да је онога дана када су слике објављене добио наређење од Најџелиног портпарола Марка Хачинсона, да се извини за напад и призна да га је срамота.

„Да ли си луда, знаш да то није истина", рекао је Чарлс супруги на шта је она одговорила да нема избора.

Након тога је уследила жестока свађа и Чарлс је наредио Најџели да се спакује и одсели.

Доборовољно је отишао у полицију, где је добио упозорење за напад.

„Наша љубав је била дубока, али последње године смо се отуђили. Свађа коју је забалежио фотограф у ресторану 'Скотс' могла је да буде и слика када Најџела хвата мене за гушу да би ми привукла пажњу, јер је то раније заиста и радила", наводи Сачи.

„Моји гестови нису били насилни. Ми смо инстинктивно тактилни људи. Да, моје руке су биле око њеног врата и мада је тешко поверовати, нисам је притискао. Заправо, то је био само гест, али фотографије су дале сасвим другачији утисак и погрешан наговештај. Најџела је дала изјаву у полицији која подржава то виђење. Жао ми је што смо се посвађали. Жао ми је што се узнемирила. Још ми је више жао што је то крај нашег брака. Најџела је и даље најдивнија жена на свету и срећан сам што ми је била супруга све ове године", закључио је Сачи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара