Читај ми!

Браун поново Керучи љуби

Крису Брауну као да је постала традиција да се враћа својим бившим девојкама. Прво је био са Ријаном, онда са Керучи Тран, да би њу оставио како би поново у наручју држао лепотицу са Барбадоса. Сада се, као по неком неписаном правилу, вратио Керучи.

Након што се његова романса са Ријаном недавно окончала, певач Крис Браун нашао је утеху у загрљају бивше девојке, манекенке Керучи Тран. Како преноси сајт ТМЗ однедавно опет живи са манекенком у својој кући у Холивуд хилсу.

Извори сајта такође истичу и да је манекенка пренела већину својих ствари.

Нови-стари пар не крије да је поново на окупу, а недавно су виђени на журци након доделе „Билборд" награда.

Иначе, не могу а да се не примете сличности између две девојке. Керучи је, као и Ријана, ситније грађе, тамније пути, има неколико тетоважа на интимнијим деловима тела, воли да се слика у изазовним позама, као и да живи пуним плућима.

Крис је Керучи оставио у септембру, када је Ријана одлучила да му се врати у загрљај. Певач је лепотицу са Барбадоса брутално претукао 2009. године.

Почетком месеца Ријана и Браун су започели рат речима на Твитеру.

„Понекад је тешко волети неколико и зато је најбоље волети га са дистанце. Тако сви сазревају. Буди благословена. Живи свој живот", написао је Браун, а Ријана му одговорила да љубав није за децу, а код ње не долази у обзир ништа сем стопостотне верности, искрености и поштовања.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара