Читај ми!

Наставак суђења због смрти Мајкла Џексона

Због сумње да је посредно одговорна за смрт Мајкла Џексона, компанија која је организовала последњу турнеју краља попа, опет ће се наћи пред судом. Процес је почео 2. априла, а затим је три недеље бирана порота. Изношењем аргумената тужбе и одбране данас се наставља суђење.

Суђење фирми „АЕГ Лајв", због сумње да је посредно одговорна за смрт чувеног поп певача Мајкла Џексона, данас ће бити настављено у Лос Анђелесу.

Тужбу против једне од највећих фирми на свету за промоцију концерата поднела је Џексонова породица.

Процес је почео 2. априла, а затим је три недеље бирано 12 чланова пороте и њихових евентуалних заменика.

Изношењем аргумената тужбе и одбране данас се наставља суђење.

Према наводима тужбе, фирма АЕГ, која је организовала последњу Џексонову турнеју "This Is It", одоговрна је, јер је показала немарност тиме што је запослила Марија.

Осим тога, један од подносилаца тужбе, Џексонова 82-годишња мајка, навела је да је фирма вршила превелики притисак на њеног сина, чиме му је озбиљно било угрожено и физичко и психичко здравље.

Кетрин Џексон тражи одштету од 40 милијарди долара, које би наводно њен син зарадио да је остао жив.

Тужена страна је оценила да је потраживање толике одштете „бесмислица", наводећи да је Џексонова каријера била на измаку, посебно због проблема које је имао са законом.

Представници компаније АЕГ бране се тврдњама да је Мајкл Џексон велике количине пропофола узимао и пре заказане турнеје и проба за његове концерте планиране у Лондону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво