Читај ми!

Рањена душа Силова

Срцепарајуће песме са новог албума певача Сила могле би бити одраз тренутног емотивног стања британског уметника који се разводи од Хајди Клум. На издању "Soul 2" нашли су се хитови попут "Let's Stay Together", "Love Don't Live Here Anymore" и "Wishing on Star", као и још неке љубавне ритам и блуз нумере које су обележиле шездесете и седамдесете.

Пука случајност или озбиљна намера певача Сила да изда албум баш у време када се највише прича о његовом разводу од манекенке Хајди Клум, навела је многе да помисле да све нумере које су се на њему нашле заправо одражавају његово тренутно емотивно стање.

Назван Soul 2, због 11 класичних ритам и блуз хитова из шездесетих и седамдесетих година, албум би заиста могао да представља начин на који певач у овом периоду размишља.

Срцепарајуће песме попут Wishing on Star и Love Don't Live Here Anymore групе „Роуз ројс", затим Let's Stay Together Ала Грина као и What's Going On Марвина Геја, сликовито описују танана осећања рањене душе.

На основу гостовања која је ових дана музичар имао многи долазе до закључка да је последња нумера са албума ипак својеврсни резиме Силових тренутних мисли. У интерпретацији песме Oh Girl групе "Stylistic" британски музичар пева о патњи поводом растанка.

Ипак, Сил не одбија да говори о неизбежној теми развода.

У емисији Пирса Моргана певач је изјавио да се нада помирењу, али да не може да тврди да исто то мисли и његова ускоро бивша супруга.

Сил је такође објаснио и разлоге зашто и даље носи бурму.

„За мене је бурма знак поштовања, лојалности и невероватних успомена", рекао је певач додајући да она представља и симбол четворо деце које има са познатом манекенком.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара