Читај ми!

Спектакл у купаћим костимима

Приказани на Недељи моде у Сиднеју, купаћи костими модне куће „Куи“ јасно указују да се и на плажи може испратити одређени стил. Једноделни или дводелни, са додатним пертлама или у комбинацији више боја, нова колекција је богата моделима за сваку фигуру.

Модна кућа „Куи" (Kooey) у сусрет летњој сезони приказала јe нову колекцију купаћих костима на Аустралијској недељи моде.

Вођена идејом да поред дезена и кроја, модели треба да буду приказани на занимљив начин, ова компанија већ дуже време од својих модних ревија прави мали спектакл.

Манекенке у чизмама изнад колена, компаније „Бетс" (Betts), са перикама јарких боја и упадљивим накитом, шчепале су пажњу посетилаца и показале да и одевна оскудност на модној писти може бити адекватно испраћена.

Једноделни или дводелни, са украсним пертлама преко стомака или усеченог кроја, колекција обилује моделима за сваку фигуру.

Правило познато као „колор блокинг", по ком се комбинују две и више различите боје, ове сезоне нијe заобишло ни „плажни" стил.

Комбинације наранџасте, плаве, пинк и љубичасте оправдавају име колекције „Пустињски снови и залазак сунца", као и то да су креатори „Куи" модне компаније заиста у томе пронашли инспирацију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара