Читај ми!

Шешири у бојама радости

Чињеница да шешир главу чува и краси, само је полазна тачка дизајнерима који својом маштом и креативношћу праве од њега мало уметничко дело. У бојама радости и уз пуно игре, oни и ове сезоне поново постају део наше свакодневне моде.

Шешир је важан модни детаљ који се вешто провлачи кроз све епохе, мењајући дизајн према актуелном стилу и одолевајући времену својим непобедивим шармом.

На модним пистама присутни су већ сезонама, а дизајнери, који их обожавају, понудили су нам разне верзије класичних и оних мање класичних „покривала за главу".

Тренд су преузели и познати и славни, не само због шик изгледа или скривања лица под сунчаним наочарима и широким ободом, већ и зато што познате лепотице веома добро знају да је главни савет лекара заштита од све штетнијег сунчевог зрачења.

Једнако добар савезник у томе, уз обавезну крему са заштитним фактором, свакако је и шешир.

Одабир модела је само ваша ствар, јер је понуда више него разнолика, од женствених шешира широког обода идеалних за плажу, у којима ћете се осећати као права дама, до разних сламнатих верзија и поло капица за оне чији је избор спортска елеганција.

Колико год да је присутан у свету, тај тренд, за разлику од многих других, још није у потпуности заживео на нашим улицама и плажама, али можда је управо ово лето право време да се догоди промена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара