Пастелна серенада Елија Саба

Јесен није тмурна, нити хладна, ако се пита чувени либански креатор Ели Саб. Још једна ревија у Паризу, још једна колекција препуна сна, бајковитих модела, отмености и елеганције. Дуги рукави, скривени деколтеи и богати тамни тонови сензуално су подсетили да је реч о зимској колекцији.

За либанског креатора Елија Саба може се рећи да га подједнако обожавају блискоисточне краљице и холивудске звезде. Ретко који дизајнер се може похвалити чињеницом да жене широм планете из сезоне у сезону једва чекају нове колекције.

Саб уме то да цени, што је и потврдио, припремивши добро познато узбуђење на Недељи моде у Паризу.

Цела колекција базирана је на моделима за вечерње и свечане изласке. Представљене су елегантне дуге хаљине израђене од лепршавих материјала, које је и овога пута искусни дизајнер зналачки одабрао.

Тоалете дугих рукава, скривени деколте и богати тамни тонови подсетили су да је реч о колекцији за јесен и зиму, док освежење за топле дане доносе хаљине са цветним дезенима.

Бајковите тоалете су се низале пистом једна за другом, у различитим нијансама боје лаванде, загаситозелене, у боји леда, цветних дезена... Пастелну серенаду Саб је испрекидао са тек неколико јаркоцрвених и црних хаљина.

Када се свему томе додају шљокице, чипка и метри свиле, добитна комбинација је још једна представа генијалног дизајнера.

Креације са потписом Елија Саба никога не остављају равнодушним, а једнаку реакцију изазвала је и последња колекција у Паризу. Према речима критичара, једном од најбољих ревија у каријери либански мајстор магије опет је потврдио да има квалитет који савремени клијенти траже.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара