Разбиј калуп и забави се добро!

Упркос актуелној номинацији за Оскара, Хелена Бонам Картер као да је медијима интересантнија због ципела које је носила на додели Златних глобуса. Њене распарене ципеле прате њене ставове о моди и стилу - суштина је у забављању!

Ципеле енглеске глумице Хелене Бонам Картер у којима је поносно корачала црвеним тепихом на додели Златних глобуса последњих дана биле су у фокусу бројних модних дискусија.

Оштра противница пластичне хирургије објашњава да је старост потцењена, да су режисери жељни природног изгледа и да је, уместо својим телом, много боље експериментисати одевним предметима.

Иако распарене, ципеле у црвеној и зеленој боји, јасно изражавају глумичин модни стил за који она у сваком моменту има речи одбране.

„Понекад погодим, а понекад промашим... али суштина моде јесте у забављању", рекла је 44-годишња невенчана супруга редитеља Тима Бартона, преноси Диџитал спај.

„Мислим да је модна индустрија преотела моду намећући правила о томе како треба да се одевамо. А ја осећам да ћемо, ако разбијемо калуп, видети да свет неће пропасти", додала је уметница која воли ексцентричне одевне комбинације.

За стил поп звезде Лејди Гаге Хелена Бонам Картер каже да јој је увек био занимљив.

„Свиђа ми се како се облачи. Она је као уметничко дело. Дивим се свима који су иновативни, различити и који се забављају попут ње. Запањена сам што успева да стоји у неким од њених ципела", додала је звезда филма Крила голубице.

На додели Оскара заказаној за 27. фебруар глумица ће се у категорији за најбољу епизодну улогу надметати са Хејли Вилијамс, Џеки Вивер, Мелисом Лео и Ејми Адамс.

За ролу у Краљевом говору била је номинована и за Златни глобус, али је трофеј у тој категорији припао Мелиси Лео за улогу у филму Борац. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара