И преко коже, кожа!

Комад одеће који је увек био „јачи“ од пролазних трендова јесте, свакако, кожна јакна. Иако су ове сезоне више наглашени бајкерски и рок модели, своје место у мушком ормару су пронашле и оне, класичнијег типа, које се могу комбиновати уз многе материјале и различите делове одеће.

Кожне јакне успешно одолевају краткорочним трендовима и не бледе сезонама, а онима који их носе дају самопоуздање и јединствени модни израз.

Комбинујући је са свим врстама материјала, као и одевним предметима, модни стручњаци о кожној јакни говоре као о савршеном делу одеће који ће освежити сваки стил.

Некада више као статусни симбол, данас као део имиџа многих мушкараца, кожне јакне су остале израз мужевности и јачине.

Саставни су део многих стилова, од рокерских и бајкерских до оних, изгледом мање бунтовничких, које се могу комбиновати уз класичнији стил одевања.

Управо су „бунтовнички" модели ове сезоне предлог са модних писта. Да се по ко зна који пут трендови враћају сведоче сећања да је баш такве носила и некадашња звезда филмске индустрије Марлон Брандо.

Овакве јакне са више металних детаља и копчи, мушкарци слободнијег стила могу комбиновати уз џинс, као и уз кариране дезене који су, такође, актуелни.

У тренду су и ужи и краћи модели за млађе мушкарце.

Ништа мање популарни нису ни шири модели и јакне класичног кроја које не робују трендовима и лако се уклапају уз све комбинације.

Црна, иако уобичајена боја овог одевног предмета, није обавезна.

Кожне јакне у сивој, браон или пак некој другој боји једнако могу бити атрактивне, а ваш стил чак и освежити.

Како се овакви одевни предмети не купују сваке сезоне, у случају да желите да промените боју ваше јакне, на располагању су вам, за фарбање одеће, специјализоване радње за хемијско чишћење које ће лако променити боју ваше омиљене јакне, те ће изгледати као нова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво