Анђеоско остварење божићних фантазија

Викторијини анђели дали су све од себе да божићни рекламни спот познате модне куће дочара магију коју пружа поклон од „хиљаду фантазија“. Уочи празника Адриана Лима, Кендис Сванпоел, Лили Алдриџ и друге лепотице још једном маме купце у препознатљивом епском стилу.

Најпознатији произвођач женског рубља, Викторијас сикрит (Viсtoria's Secret) обрадовао је све даме, али и припаднике јачег пола, празничном рекламом чији је мото „Један поклон, хиљаду фантазија".

Адриана Лима, Роузи Хантингтон-Вајтли, Шанел Иман, Кендис Сванпоел, Лили Алдриџ, Катсја Зингаревич и Ерин Хитроу приказале су у споту најсексипилнији веш за ову сезону који гарантује остварење фантазија управо током празничног периода.

Посебно је представљена ограничена серија чудесних брусхалтера који подижу груди (250 долара), популарно названих „пуш-ап" који прате танга-гаћице (50 долара) и каиш (90 долара) украшен Сваровски кристалима.

Тиграсти дезен присутан је и ове сезоне, а од боја доминирају плава, љубичаста и ружичаста. Класични бели и црни модели са етикетом Викторијас сикрит и ове сезоне потпуно су неодољиви.

Божићни рекламни спот режирао је Мајкл Беј, познат по раду на експлозивним блокбастерима Армагедон, Перл Харбор и Трансформерси. Током снимања рекламе најпознатије знамености Чикага и Милвокија биле су запоседнуте Викторијиним „анђелима".

Најлепше девојке света дословно су зауставиле саобраћај на једном чикашком мосту и „украсиле" зграду опере у овом граду као и Музеј уметности у Милвокију.

Видео је премијерно био приказан пред малобројним срећницима на Viсtoria's secret ревији, а од пре неколико дана приказује се на бројним телевизијама. Љубитељи најинтригантнијег веша из целог света могу видети рекламу и на Интернету.

„Наша празнична кампања мора бити епска, зато унајмљујемо најбоље режисере данашњице како би они снимали најлепше моделе на свету", изјавио је Ед Разек, шеф маркетинга познате модне куће.

Филмски критичари рекламу су дочекали „на нож", сматрајући да је заплет пун недостатака, као и филмови Мајкла Беја, а није им се допало ни појављивање белог коња у појединим сценама, јер наводно та животиња нема никакве везе са Божћним празничним духом.

Било како било, осим прелепих девојака и заводљивих модела веша у споту, тешко да ће неко приметити пропусте у развоју радње у реклами.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво