Провидно привлачи погледе

Тканине које доприносе да девојка изгледа попут лепршаве виле, према најновијим модним правилима, нису намењене искључиво летњим данима. Испод топле јакне слободно носите одећу од провидних материјала, али будите опрезне. Стручњаци препоручују делимично транспарентне моделе који неће откривати критичне регије.

Танку линију између изванредне одевне комбинације и потпуног модног промашаја изузетно је лако прећи. То је један од разлога због којих модни стручњаци саветују избегавање провидних материјала.

Ипак, као и у свему у животу, док год знате меру у употреби таквог изазовног зачина, лако уочљивог у оквиру готово сваке одевне комбинације, нећете погрешити.

Провидна одећа делује лепршаво и вилински и чини да изгледате скоро нестварно заводљиво.

Дуга провидна сукња у некој јаркој боји учиниће да будете запажени током сивих јесењих дана, а дубоке чизме су ту да заштите од хладноће.

Материјали сезоне су органдин, шифон и најлон, али припаднице нежнијег пола морају пазити да никада не покажу превише. Одећа не сме да се провиди на погрешним местима. Као једно од могућих решења стилисти предлажу слојевито облачење.

Ко жели да се и у провидним комадима осећа обучено, требало би да носи одећу са шарама, јер оне често материјалу дају привидан изглед гушћег ткања него што је то случај са једнобојном транспарентном гардеробом. Још један трик јесу асиметрични кројеви, због којих жена, такође, делује као да на себи има више одеће.

Идеално решење да помирите и нови тренд и жељу за одећом која ће кожу заклонити од погледа јесте да се одлучите за моделе са појединим провидним деловима. Модни стручњаци такве креације предлажу оним девојкама које желе да се осећају заводљиво на неким посебним догађајима, попут дочека Нове године, а истовремено не морају да робују одевној комбинацији.

Многе познате личности, међу којима и Линдзи Лохан и Кејти Пери, користе провидне материјале, како би биле примећене у јавности, али не раде сви то подједнако добро. 

Проблематична Линдзи једном је открила превише, а у другој ситуацији направила један од највећих модних преступа - изложила погледима других брателе доњег веша.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво