Сјај и беда АМА моде

Кеша и Ники Минај згрозиле, како публику тако и модне стручњаке, својом одећом, на додели Америчких музичких награда. Кејти Пери и Ријана најбоље обучене на свечаности. Изненађење вечери - Стана Катић, звезда серије "Castle", у изазовној сребрној хаљини.

Америчке музичке награде су подељене, остало је да се разделе и титуле најбоље и најгоре обучених познатих личности на тој важној манифестацији.

Оно што се генерално могло приметити на том догађају јесте да се знатно мањи број дива одлучио за класичне дуге тоалете, него што је то уобичајено на свечаностима таквог ранга. Многе даме су дале свој лични печат одевним комбинацијама, што се у неким случајевима показало као пун погодак, док је у другима било запрепашћујуће лоше.

За најбоље обучене звезде на додели музичких награда, амерички медији су прогласили Кејти Пери, Ријану, Хајди Клум, Тејлор Свифт, али и Стану Катић, која је заједно са својим колегом Нејтаном Филионом уручила награду за најбољи кантри албум групи "Лејди Антебелум".

Певачица изазовних облина, Кејти Пери, добила је све похвале за нежно розе хаљину украшену цветовима у којој се појавила на црвеном тепиху. Иако је доделу напустила без музичких награда, дива је за своју хаљину без бретела, коју је без грешке уклопила уз ципеле сличне нијансе, добила титулу најбоље обучене.

Звезда која у последње време прави драстичне трансформације од наступа до наступа јесте Ријана, али се модни критичари слажу да је овога пута направила прави избор - дугачка црвена хаљина без леђа савршено јој пристаје уз ватрену боју косе. Уз њен изглед, за сваку похвалу је и живахан наступ, као и освојена награда за ритам и блуз певачицу године.

Лепотица којој је вођење рачуна о стилу део професије, манекенка Хајди Клум, такође је својом појавом заслужила да се нађе међу најбоље обученим познатим личностима. Мама две девојчице и два дечака изгледала је заносно у црној чипканој хаљини, а као једину замерку, модни критичари наводе провидност материјала.

Глумица српског порекла која је учествовала у додели награда, Стана Катић, својом беспрекорном појавом одушевила је све присутне. У сребрној хаљини са дубоким деколтеом, звезда серије Castle изгледала је изазовно, али не и вулгарно. Дужина хаљине откривала је Станине савршено извајане ноге, што је побрало додатне похвале.

Најгоре обучене Кеша и Ники Минај

На тамнијој страни церемоније нашле су се звезде којима су стилисти или дали отказ или су одлучиле да их, ипак, не послушају и да дозволе својој личности да се испољи без ограничeња.

За нимало ласкаву титулу најгоре обучене је мртва трка између поп певачице Кеше и реперке са Тринидада која је постала оличење модног промашаја - Ники Минај.

Модни стручњаци су на првом месту имали проблем са дефинисањем шта је уопште Кеша на додели награда имала на себи, пошто се чинило да је њена хаљина направљена од видео-трака.

Уз огроман деколте, овај могући покушај подизања еколошке свести (у циљу поновног коришћења старог материјала) није наишао на разумевање ни код публике ни код модних критичара. Нарочиту мрљу у својој одевној комбинацији, Кеша је направила чудним накитом и апликацијама на обрвама.

Чини се да је Ники Минај прича за себе, било где да се појави. Тамнопуту певачицу је или неко преварио или је сама убеђена да уз њен тен одлично иде блајхана коса. Поред те грешке, Ники се одлучила и да, специјално за ову прилику, офарба део косе у зелену боју.

Сама хаљина представља недефинисану масу златних апликација, које личе на новогодишње украсе, набацаних на материјал ружичасте боје. Тешко је наћи нешто што на њој ваља, закључују стилисти.

Ћерка глумца Вила Смита, Вилоу, показала је пубертетско бунтовништво на потпуно погрешан начин - кроз одећу. У сивом комбинезону који помало личи на свемирско одело нарочито збуњује јарко жути рукав који се младој звезди везује око врата. Додатни минус су гломазне чизме које делују као нешто у шта је Вилоу случајно угазила.

Последња на листи лоше обучених, што значи да њен модни промашај и није тако велики, јесте Пинк. Иначе ситна певачица одлучила се за дугу црну хаљину која јој стоји као да је бар два броја већа, па изгледа као да носи џак. Избор накита, такође, није био најмудрији, јер је сувише неупадљив да би извукао ту досадну одевну комбинацију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво