Боемски луксуз

Пролећни изглед слабијег пола, према виђењу британског креатора Метјуа Вилијамсона, спој је стила пустињске диве и елегантне уметнице која воли луксузне „крпице“.

Британски модни дизајнер Метју Вилијамсон при осмишљавању пролећне колекције за 2011. годину и даље се пословично држи боемског луксуза.

Овог пута, Вилијамсонова „ин" девојка била је на сафарију. У тренду је пустињска дива са ормаром пуним интересантних „крпица".

Основу колекције представљене на Лондонској недељи моде, која је свечано отворена 17. и траје до 22. септембра, чине јакне и блузе прецизног војничког кроја, као и дугачке панталоне широких ногавица и високог струка.

Као и обично, када је реч о хаљинама које потписује Метју Вилијамсон, сјајни, женствени модели, у неким случајевима и дословно захваљујући металик додацима, биће незаобилазни део пролећне гардеробе.

Вероватно најпрецизнији опис Вилијамсонових креација дала је његова дугогодишња пријатељица, глумица Сијена Милер: „Мислим да су модели прелепи. Од хаљина може да вам се заврти у глави."

Било да су у питању дугачки модели у којима као да су манекенке лебделе изнад писте, или краће корсет-хаљине прекривене перлицама и другим сјајним украсима, нема сумње да ће креације 38-годишњег дизајнера бити избор девојака и жена са фигуром попут Сијенине.

Извршни директор модне куће „Метју Вилијамсон" Џозеф Велоса похвалио се да је компанија од почетка године забележила повећање продаје за чак 20 одсто.

„Исто као и у другим гранама привреде, конзументе морамо 'завести' како би пожелели да купе производе. Потребно је да производ буде посебан, да вам стварно буде јасно због чега дајете суму која је назначена на етикети", објаснио је Велоса.

Један од разлога да слабији пол изабере неки од модела британског креатора, свакако ће бити и боје пролећне колекције.

Нежне, готово пастелне нијансе плаве и жуте обезбедиће женствен изглед власнице модела, док је суптилна елеганција загарантована уз црне, беле и беж комаде.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво