Племенски рок-шик

Гвен Стефани, певачица групе „Ноу даут“ и мултиталентована уметница, последњег дана Недеље моде у Њујорку приказала је своје виђење модних кретања за пролеће наредне године. Одећа модне марке "L.A.M.B." је забавна, смела и намењена девојци која јасно показује став.

Карта више у самој завршници Њујоршке недеље моде, одржане од 9. до 16. септембра, тражила се за ревију модне марке "L.A.M.B." коју потписује чланица групе „Ноу даут" (No doubt) Гвен Стефани.

Четрдесетогодишња певачица, и повремено модна дизајнерка, за следеће пролеће припремила је интересантне моделе у рок-шик стилу зачињеним племенским обележјима.

Панталоне са проширењима и наборима на горњем делу ногавица, топ мајце јарких дезена, весели плетени карирани комбинезони и хаљине од шифона са мозаичким шарама чине колекцију коју је са поносом представила славна певачица.  

„Увек сам желела да направим нешто са мотивима пелменске моде, али је то прилично тешко извести правилно. Мислим да смо успели", рекла је ауторка колекције и сама често на листама најбоље обучених славних особа.

Свака комбинација јасно је осликавала лични стил солисткиње групе „Ноу даут" - младалачки, забаван, смео и препун порука о чврстом и јасном ставу који оне даме које су се определиле за такав изглед не скривају.

Манекенке су сигурно корачале пистом у ципелама са веома танким високим потпетицама све до простора где се уз звуке проверених хип-хоп и реге хитова попут "I Got 5 On It", "Paper Planes" и "No, No, No" „журка" полако захуктавала.

Супруг, у овој прилици, модне дизајнерке Гевин Росдејл пружао је подршку својој изабраници у друштву синова, четворогодишњег Кингстона и две године млађег Зуме.

На крају ревије и сама у моделима пролећне колекције, Гвен Стефани је живахно прошетала пистом пратећи ритам хита групе „Ноу даут" из 2001. године "Hey Baby".  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво