Маштовита летња комбинација

Весели летњи изглед не може се замислити без разнобојних наруквица. Модни стручњаци тврде да хомогеност није добродошла када је реч о овој врсти накита и охрабрују да, уз поштовање неколико једноставних правила, комбинујемо дезене, боје и материјале.

Било да су велике једнобојне од пластике, танке од мноштва перлица нанизаних на нит или од племенитог метала са драгим камењем, наруквице су неизоставан део летњег изгледа.

Велики број различитих облика, величина и боја може се наћи по приступачним ценама, а лако се комбинује више комада за печат боемског шика. Праве се од најразличитијих материјала укључујући сребро, злато, акрил, челик.

Све категорије модних праваца имају одговарајуће моделе наруквица, а модни познаваоци тврде да постоји наруквица за сваку прилику. Поштујући неколико једноставних правила лако ћете одабрати праву.

Стручњаци саветују да се не претерује када је број наруквица у питању. Иако је веома тешко одолети сету једнобојних наруквица, сетите се да је умереност кључ доброг одабира украса.

У већој групи различитих, наруквице губе драж, тако да је најбоље пре изласка из куће скинути једну или две. Уколико носите и други накит, број наруквица сведите на минимум како не би доминирале комплетним изгледом.

Комбинујте дезене, боје и материјале. Хомогеност није баш добродошла када је реч о наруквицама.

Пронађите омиљену комбинацију различитих нијанси једне боје, или у оквиру сродних боја. Најбољи резултати постижу се уклапањем сребрних модела са хладним нијансама, светле пастелне боје добро се слажу искључиво у оквиру сродних боја, док наруквице златних нијанси просто вапе за црвеном и бојама са дубином.

Водите рачуна о ширини наруквица јер се тањи модели могу изгибити у комбинацији са упечатљивим, великим комадима.

Такође, велике наруквице некада, у зависности од дезена и материјала, боље изгледају самостално.

Избор ће зависити и од прилике (као и доба дана) у којој намеравате да носите наруквице.

Важан састанак на послу није моменат да покажете све алуминијумске наруквице које поседујете и демонстрирате какве звуке могу да произведу. Такође, излет са породицом није прилика у којој ћете одабрати танку наруквицу опточену драгим или полудрагим камењем.

Ситница на коју модни стручњаци посебно скрећу пажњу је величина отвора. Наруквице које немају копчу морају бити довољно велике да можете да провучете шаку, али не смеју бити прешироке јер постоји опасност да их изгубите.

Ослоните се на сопствену маштовитост и уживајте у похвалама које ћете сигурно добити.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво