Модни преступи тениских краљица

На тениском терену су, несумњиво, најважније победе. Многе играчице, међутим, пажњу привлаче и (превише) маштовитом опремом. У том погледу, „звезда“ овогодишњег Ролан Гароса је без конкуренције Венус Вилијамс.

Лако је одабрати спортску опрему за наступ на Вимблдону. Енглези захтевају да сви учесници, према традицији, буду у белом. Невоља настаје када се тенисеркама дозволи да пусте машти на вољу.

Због тога је светски број 2, Венус Вилијамс, током последњих неколико дана чешће била тема текстова модних критичара и блогера, него спортских коментатора.

Хаљина за кан-кан, костим играчице у „Мулен ружу", секси-спаваћица... тако су, углавном извештачи описивали опрему коју је старија сестра Вилијамс одабрала за наступ на овогодишњем Ролан Гаросу.

Црна чипкана хаљина, са црвеним обрубом и горњим делом кројеним попут корсета, тешко се може назвати тениском опремом.

Да ствар буде гора, Венус је испод хаљине носила шортс идентичне боје као њена кожа, па је на моменте изгледало као да не носи доњи веш...

Сестре Вилијамс и јесу познате по екстравагантним креацијама у којима излазе на терен, али је овог пута Венус превазишла саму себе.

Истини за вољу, обично се због Серене модни коментатори „хватају за главу", али је на овогодишњем Ролан Гаросу била неуобичајено обична. Уколико изузмете чињеницу да од дужег гледања комбинације „електрично плаве" и флуоресцентно зелене боје може да вас заболи глава...

На листи тениских „модних преступница" високо се котира и Марија Шарапова.

Лепа Рускиња, која се као и Венус Вилијамс у слободно време бави дизајнирањем гардеробе, често се на терену појављује у одећи која је прикладнија за вечерњи излазак, него за играње тениса.

Ипак, у Паризу се ове године појавила у прилично досадној светлоплаво-црној комбинацији. Само је сукњица од воала подсећала на њене „најсветлије" тренутке.

Друштву тенисерки које би требало да баце поглед на огледало пре него што изађу на терен, придружила се и француска играчица Арван Резаи, која је оденула несрећну црно-златну комбинацију, са обрубима од чипке.

Наше девојке очигледно поштују принцип да је једноставност најбољи рецепт. Јелена је носила жуту, а Ана наранџасту једноставно кројену хаљину, и обе су далеко изван „опасне зоне".

На крају, ипак су најважнији резултати. А очи ћемо одмарати на вимблдонској зеленој трави и блештавобелој опреми тенисерки и тенисера.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво