Модерне и на плажи

Модна правила прописана за лето 2010. године важе и за поклонице моде које током предсезоне крећу у топлије крајеве где намеравају да се сунчају и купају, упозоравају стилисти.

Једноделни, дводелни, једнобојни, шарени, са цветићима, пругама или геометријским облицима, класични, асиметрични или апсолутно авангардни. На купање не можемо без њега - купаћег костима.

Осим очигледне улоге, купаћи костим многим девојкама служи и за демонстрирање познавања најновијих модних кретања.

И док избор одговарајућег костима неким девојкама представља најгору ноћну мору, неке даме не могу да дочекају да нови модели стигну у радње.

Познаваоци модних тенденција истичу да су ове године нарочито популарни асиметрични једноделни модели са необичним детаљима.

Купаћи костими са једном бретелом намењени су девојкама које најчешће бирају софистициране моделе. Такође, стилисти за ову сезону препоручују једноделне костиме за које би се пре могло рећи да су дводелни.

Када су боје у питању, доминирају јарке, праве летње нијансе, ту су и елегантни црни модели, као и бели костими који посебно истичу преплануо тен.  

Стилисти упозоравају да нова модна правила важе и за оне припаднице нежнијег пола које намеравају да на море оду у предсезони (која је већ почела) и да уколико се спремају за пут већ посете продавнице како би се опскрбиле најважнијим летњим артиклима. Наравно, одмах после заштитне креме за сунчање.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво