Танка и висока у звонцарама

Без обзира на актуелне трендове, модни стручњаци за ефекат издуженије фигуре препоручују враћање у седамдесете, то јест панталоне са ногавицама које се шире ка дну, популарно назване звонцаре.

Уске фармерке су одличне. Боље стоје мршавијим девојкама, али у њима могу лепо изгледати и девоке које се могу похвалити облинама. Ипак, неки познаваоци модних прилика истичу да ништа од гардеробе не може припадницу нежнијег пола учинити тако високом и складном попут једних звонцара.

Панталоне само са ширим ногавицама нису „чланови" ове магичне групе нити они модели који су шири у бутинама.

Искључиво кројеви који су веома уски све до колена, а онда се шире постепено како би цело стопало било сакривено од погледа имају ту магичну моћ трансформације фигуре.

Током седамдесетих година 20. века звонцаре су биле обавезне, а данас, тридесетак година касније, модне куће се труде да у свакој колекцији имају макар по један модел са ширим ногавицама у дну.

Ипак, у време када су изузетно популарене панталоне цигарет кроја, у продавницама се могу наћи само модели за које би тешко могло да се каже да су звонцаре.

Због тога стилисти препоручују да оног момента када спазите панталоне које одговарају опису и стоје вам добро не часите часа, не размишљате превише и одмах их купите у више боја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво