Модна колекција Пикси Лот

Британска певачица која се прославила готово преко ноћи, Пикси Лот, опробала се и као модни дизајнер. У продавницама британске робне марке „Липси" ове недеље појавиће се њена колекција одеће за пролеће и лето.

Деветнаестогодишња „поп принцеза" Пикси Лот дизајнирала је своју прву модну колекцију, у сарадњи са британским конфекцијским брендом „Липси" (Lipsy).

Колекција за пролеће и лето биће у продаји од среде, 28. априла.

Сви модели које је дизајнирала млада певачица подељени су у две линије: „Пикси фестивал" и „Пикси парти".

„Пикси фестивал" је, као што и само име каже, линија инспирисана хипи-ером и фестивалом Вудсток.

Чине је лепршаве хаљинице од меких, памучних материјала, затим дуге хаљине од тексаса, избељене фармерке, јакне са ресама и широки прслуци.

Линија „Пикси парти" је намењена првенствено за вечерње изласке и укључује свечане мини хаљине, кројене по узору на оне матурске, али и оне уске, са принтовима животињских шара или са горњим делом у облику корсета.

С обзиром на то да је одећа коју је млада поп звезда креирала намењена првенствено ученицама и студенткињама, цене су (за британске прилике) прилично повољне и крећу се од 35 фунти за тунике до 75 фунти за вечерње хаљине.

Пикси Лот је постала звезда готово преко ноћи, захваљујући пре свега великом хиту "Mama Do", који је издат као први сингл са њеног дебитантског албума "Turn It Up".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара