Читај ми!

Кул, шик, модерно, практично - обавезни предмети за женски плакар, по мишљењу модних саветника

Женски плакар је вечита енигма. Сређен или не, место пред којим многе жене имају чувено питање, „шта да обучем“. Савет модних стручњака је да постоји пар модних детаља и одевних комада који су “must have”.

Извесно је да је пандемија коронавируса променила начин на који се људи облаче. Када се купују нови комади гардеробе,обично се прати тренд. Забавно је и помало узбудљиво узети нешто што сви желе да носе у датом тренутку, јер је модерно.

Нажалост, проблем са куповином само тренди ствари је што ће оне на крају постати мање популарне или ће почети да изгледају застарело, а ви ћете престати да их носите. Због тога, напомињу модни стручњаци, треба имати 10 увек "потребних комада", који никада неће изаћи из моде.

Сваки плакар је другачији, у зависности од стила, локације и буџета. У женском гардероберу требало би да се нађу фармерке и хеланке, као практични комади одеће, за боравак код куће, за вежбање, шетњу.

Модни стручњаци наводе да је препоручљиво имати један блејзер, који може бити за посао, али и за излазак.

„Блејзери су шик и главна ствар која ће сваком изгледу додати софистицираност", истакла је Сара Нерис, стилиста.  Додала је да блејзери могу да делују и као лака јакна „за прелазак из дана у ноћ".

Не треба заборавити ни беле патике, као ни белу кошуљу са дугмићима. Обавезна је класична црна торба и бела мајица. Иначе зимски капут се сматра најпрактичнијим и најлепшим комадом зимске одеће.

Са предложеним одевним предметима, увек ће се лако направити комбинација,током целе године, без обзира на годишња доба.

Стручњаци из Вога, на овај списак додали су елегантну малу црну хаљину, миди сукњу, балетанке, добре чизме, каишеве, шалове, капе, мараме и неизоставне наочаре за сунце.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво