Читај ми!

Краљевски кожњаци – коме сукња боље стоји

Одевни предмети од коже су увек нешто посебно и готова свака дама воли да их има у свом ормару, а не могу им одолети ни припадници европских краљевских породица. Пратиоци њиховог модног стила на друштвеним мрежама изабрали су четири даме које су недавно за своју одевну комбинацију изабрале кожне сукње.

Погледајте, па процените коме најбоље стоје.

Белгијска краљица Матилда, права икона стила и једна од најбоље одевених жена у Европи верна је домаћем бренду - белгијској кући високе моде Натан, чије креације најчешће носе и она и њена ћерка, престолонаследница Елизабета.

Овога пута Матилда је изабрала бордо комбинацију, што је једна од њених најомиљенијих боја. Своју сукњу од сјајне коже боје вина, високог струка, која прати линију тела, укомбиновала је са адекватним кожним ципелама и ташницом, те блузом и маском у истој боји.
Ова модна кућа чест је избор и холандске краљице Максиме, а током прошле године и она је виђена у јавности у идентичној креацији.

Шпанска краљица Летисија је у свој елегантни стајлинг пре неколико дана уклопила Босову кожну сукњу. Она је црну миди сукњу широког кроја, струкирану каишем са кожном шналом, укомбиновала са пелерином у истој боји и светлоплавом лепршавом блузом.

Исти бренд кожне сукње одабрала је и војвоткиња од Сасекса, Меган Маркл. Она се определила за уску сукњу до колена петролеј нијансе са адекватном свиленом кошуљом.

Шведска престолонаследница принцеза Викторија воли скандинавски бренд Станд Студио, који се специјализовао за одевне предмете од коже и вештачког крзна. Она је недавно обукла њихову црну миди сукњу од сјајне вештачке коже, ширег кроја, уз чизме исте боје са високом саром и етно плетеним белим џемпером кратких рукава.
Ми имамо нашег фаворита, а ви?

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво