Отворен филмски конкурс за Грин Фест 2020

На конкурс, који је међународног карактера, могу се пријавити филмови о животној средини, екологији, природи, као и иновацијама и технологијама које доприносе смањену човековог утицаја на Планету.

У разматрање ће бити узети филмови произведени након 1. јануара 2018. године, и чије трајање не прелази 60 минута. 

Рок за пријаву на конкурс је 7. август, док ће списак филмова који су ушли у селекцију за приказивање бити објављен до 20. августа 2020. Све информације о конкурсу се могу пронаћи на званичној страници фестивала.

Филмови ће бити награђени у укупно 6 категорија: Најбољи филм из југоисточне Европе, Најбољи филм о природи, Најбољи анимирани филм, Најбољи кратки филм, Најбољи филм до 1 минута, Најбољи омладински филм (до 30 година).

Међународни фестивал зелене културе „GREEN FEST" је највећа "зелена" манифестација у региону југоисточне Европе која се одржава сваке године.

Током претходних десет година, на конкурсе за такмичарске филмове је стигло готово 6000 филмова са свих континената, одржано преко 140 образовних садржаја, представљено преко 150 излагача и уметника, са укупном посетом од око 65 000 грађана. 

Једанаести Међународни фестивал зелене културе „Грин Фест" спроводи Центар за унапређење животне средине уз подршку Секретаријата за заштиту животне средине града Београда.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво