Фрајле: Код нас важи принцип „три да“– трајемо већ 15 година

Обележавају 15 година рада и 2024. година је година јубилеја за групу. Велики концерт заказан је за 8. март у МТС дворани.

Фрајле, Јелена и Невена Буча и Наташа Михајловић припремају се за концерт и велику турнеју названу "Моје душе душа", која ће обухватити цео регион.

Припрема се велика турнеја, пре тога ће изаћи албум, да би смо све те песме могле да представимо публици. Турнеја креће из Београда, а уствари идемо са турнеје на турнеју“, рекла је Јелена Буча.

Како је истакла Наташа Михајловић првих пет песама са албума је већ у етру. Других пет ће бити мало другачије. Промениле смо продуцента, сада је то Саилхоџић. Звук је мало модернији и светски, и даље се чује наш чардаш.

Код нас важи принцип три да и то је рецепт који траје већ 15 година. Ми смо и композитори и текстописци, мада сарађујемо и са другима. Увек се договарамо и то је један креативни процес“, рекла је Невена Буча.

Имамо концепт који направимо пред наступ. Нас три осетимо ток енергије и емоције публике и то поштујемо“, рекла је Јелена Буча.

Наташа је истакла да Фрајле воле да гледају публику у очи, да је она близу и да певају заједно. Каже то је рецепт за добру атмосферу.

Пошто дуго познајемо Ацу Софронијевића дошле смо на идеју да урадимо заједнички албум на коме ће бити 10 песама које су углавнпом у нашем аранжману, уз Ацину помоћ“, рекла је Невена Буча.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво