Читај ми!

Никола Џони Ранковић: За успех младог рокера потребан је отворен ум уз пуно рада

У емисијама РТС-а наступао је још као дечак, па као тинејџер, а Никола Џони Ранковић данас је озбиљан музичар, Београђанин, који од прошле године живи и студира у Лондону.

Први пут је наступао као десетогодишњак, са 13 година је примљен као најмлађи члан Сокоја, и тиме постао најмлађи рокер у нашој земљи.

Са својим бендом „Дечурлијанс" (The Churlians), Никола је прошле године објавио и први ауторски студијски албум.

„Када се човек осврне, делује невероватно, али једна од жеља била ми је да имам своје винил издање, и то се сада остварило са мојим другим студијским албумом у издању ПГП-РТС-а Важно је само шта остаје“, рекао је Никола.

Двадесетогодишњи музичар додаје да му је друга жеља била дa студира продукцију музике и звука у Лондону, што је такође остварио.

„Сада сам тамо, по статистици њиховој, најбољи студент“, рекао је Џони, и додао да на факултету има колеге и са, и без музичког искуства.

„Али свакако је импресивно када колега каже да не могу никако да стигну Џонијa који је пре 12. године имао и албум и награду Херој Београда...“, искрен је гост Јутарњег програма.

Истиче да су на факултету професори одлични, и да су за успех најважнији – пуно рада и отворен ум ка сазнавању нових ствари. Каже да ће током новогодишњих празника спремати испите за јануарски рок. Ипак, у новогодишњој ноћи ће бити гост „Ју групи“, која има наступ у Крагујевцу.

За 2024. годину, Никола је пожелео свима да пронађу мир, и да година буде испуњена добрим здрављем и развоју на личном и професионалном плану.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво