Читај ми!

„Драм“ засвирао на главној престоничкој железничкој станици и открио све госте београдског концерта

Након „поп-ап“ свирке коју су недавно приредили пролазницима у Кнез Михаиловој – Марко, Петар, Никола и Стефан уприличили су још један акустик мини концерт, овога пута на станици Београд Центар у Прокопу. Најавили су да ће наставак игранке и прави спектакл приредити 29. децембра, на њиховом београдском концерту.

„Те изненадне свирке, на неуобичајеним местима по граду раде и радиле су многе светске музичке звезде. Било нам је бескрајно забавно и изазовно да и ми то направимо, доживимо. Узбудљиво је, изазовно и брзо чим се отпакују инструменти почиње свирка, нема припрема, пробе. Путници на железничкој станици су се окупљали док смо свирали, неки су застајали, неки су само продужили јер су журили на воз али било је и оних који су нас препознали, којима смо привукли пажњу и певали су са нама… Једна наша обожаватељка је решила да због нашег концерта путује каснијим возом, ако јој отпевамо омиљену песму“, кажу из „Драма“.

„Захваљујемо предузећу Железнице Србије и менаџменту „Инфраструктуре железница Србије“, што су нам омогућили да одржимо овај поп-ап концерт на новоотвореној главној железничкој станици у Београду. Били су одлични домаћини, много су нам помогли око свега а сад остаје и овај видео-снимак, на ком је овековечен и леп ентеријер те станице као и податак да је железничкој станици Београд Центар у Прокопу одржан чак и акустик мини концерт“, поручују чланови бенда.

Ко су све гости предстојећег концерта групе „Драм“ у Запа бази?

Добитницима регионалне награде Задужбине Милана Младеновића (2020.) и такође престижног признања ГОДУМ „Нове музичке наде Србије”, биће ово други самостални београдски концерт, након прошлогодишњег веома успешног, распродатог концерта у Дому омладине Београда.

Инди поп група „Драм“ ће извести песме са њихова два студијска албума Нећемо променити свет и Превише свега, а овога пута имаће и госте.

Осим што су открили импресије о два одржана „поп-ап“ наступа у престоници, Стефан Аћимовић и Марко Аризановић су у Јутарњем програму РТС-а открили и ко ће пре њих и са њима у петак увече 29. децембра разгалити београдску публику.

„Женска група „Долорес“ наше другарице које ценимо и подржавамо а које свирају, звуче и изгледају спектакуларно. Затим, наш искуснији колега и велики цар Марчело, који ће и извести пар песама са нама. Трећи гост је млада али већ итекако музичка звезда наш драги Џипси! Надамо се да ће уз нашу и изузетну музику наших гостију сви уживати те вечери и да ће на најлепши начин- са осмехом, надахнути и расположени, поћи у сусрет Новој, 2024. години“, откривају из „Драма“.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво