Читај ми!

Дејан Петровић – у животу су нам потребне жеље из срца

Наступао је и на Егзиту и у Гучи. Има обичај да каже - "спојио сам старке и опанке".

Дејан Петровић је гостујући у Београдској хроници истакао је да му многи кажу да је помало старомодан по питању жеља пред Нову годину.

То су жеље које из срца желим људима, жеље које су нам потребне у животу. Увек желим људима здравље, љубав, срећу, благостање и поштовање. Нестало нам је поштовања, то смо негде изгубили и мислим да би требало да се ослонимо једни на друге, на породицу, љубав. Новац је битан, али не треба да буде на првом месту“, истакао је Дејан Петровић који је са снимања Новогодишњег програма у Кошутњаку стигао у студио.

Истиче, да је презадовољан својим животом, да ништа не би мењао, једино му је жао што његов отац није са њим.

Са 14 година сам преузео оркестар свог оца, заправо сам имао свој оркестар. Ми смо радили на себи, на музици, стајлингу, маркетингу, било је ту рада, реда и дисциплине. Када човек постигне неки успех и освоји награде, теже је тај успех одржавати, него га достићи. Потребно је много рада“, напомиње Петровић.

Истиче да су свирали обраде разних група, а први запажен успех био је са Стинговом песмом Инглишмен у Њујорку. Занимљиво је било да трубачи из Србије свијају обраду Стингове песме. Свирали смо и ЕКВ, Бјело Дугме...

Музика је толико простарнатво да се може комбиновати и свирати буквално све. Труба је тешка за свирање, некако је мушки инструмент. Девојке је одлично свирају,“, истакао је Дејан Петровић.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво