Антонио Серано долази на Београдски џез фестивал

У оквиру 32. Београдског џез фестивала, 27. октобра у Центру „Сава“, наступиће Антонио Серано из Шпаније и најбољи фламенко џез кварет на свету "Flame&Co".

Организатори фестивала кажу да је овај наступ део истог програма у којем ће на почетку вечери наступити главне звезде фестивала "Avishai Cohen Trio".

Наступ најважнијег иноватора фламенко џез музике Антонија Серана омогућен је захваљујући сарадњи са Институтом „Сервантес“.

У складу са слоганом Планета: Џез, Београдски џез фестивал ове године посебно представља џез уметнике из латино земаља.

Серано је вођа састава "Flame&Co" и светски признати виртуоз на усној хармоници, а –важи за једно од највећих имена шпанске џез сцене свих времена.

Наступао је десет година са бендом величанственог гитаристе Пака де Лусије, што му је помогло да сам научи да изводи све музичке жанрове и добије прилику да покаже широм света своју изузетну инструменталну разноврсност.

Током каријере, Антонио је наступао са Барбаром Хендрикс, Пласидом Домингом, као и бројним класичним оркестрима у Европи, па и са других континената.

Карте за концерт могу се купити путем „Евентим“ продајне мреже, по цени од 1.200, 1.500 и 2.000 динара, као и ваучери за две концертне вечери у Центру „Сава“, те цео комплет улазница за главни програм 32. Београдског џез фестивала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара