Дивна и „Мелоди“ у сусрет Васкрсу

Дивна Љубојевић и хор „Мелоди“ одржаће слављенички концерт 21. априла у београдском Центру „Сава“, за који се већ данима тражи улазница више. А једна од тих улазница може постати ваша, само под једним условом - ако је ваше име Дивна, саопштио је „Лонг Плеј“.

У слављеничком духу концерта у Центру „Сава“ - који носи назив „Београд у сусрет Васкрсу“, а њиме се обележава и 25 година рада хора „Мелоди“ - Дивна и промотерска кућа „Лонг Плеј“ одлучили су да поклоне одређен број улазница.

Ако сте сретница која носи име Дивна, по једну своју улазницу можете доћи у уторак 19. априла између 12.00 и 14.00 у седиште „Лонг Плеја“, Мајке Јевросиме 42/19. Потребно је само са собом понети осмех и личну карту.

А приликом преузимања улазнице можда вас чека још неко пријатно изненађење.

Певачица анђеоског гласа Дивна Љубојевић прославиће 25 година рада са својим вокалним ансамблом „Мелоди“ концертима 21. априла (20:00) у Центру „Сава“ у Београду и 23. априла у Новосадској синагоги (20:00).

Концерт у Београду ће бити одржан под покровитељством градског Секретаријата за културу, у оквиру манифестације „Дани Београда“.

„Радни назив концерта је 'Београд у сусрет Васкрсу'. Од ове године то постаје традиција! На репертоару ће 21. априла бити византијска, српска, руска, грчка, бугарска духовна музика. На позорници ће са мном, као и увек, бити 'Мелоди', а у неком тренутку и драги гости. Гости су са нама увек о јубилејима и великим концертима“, најављује Дивна.

Публику у Сава центру 21. априла, каже Дивна, очекује „диван, визуелно обогаћен и музичким 'искоцима' освежен концерт“.

Улазнице коштају 1.200, 1.500, 1.800 и 2.100 динара на благајни Центра „Сава“ и преко мреже Евентим.

„Радујем се веома и концерту у Синагоги! Пуно пута сам, још од студентских дана на Академији уметности у Новом Саду, са маестром Јагустом, певала у овом надахњујућем, вибрантном простору. Концерт ће, како и доликује, бити истог репертоара као у Центру 'Сава', но, вероватно захваљујући природи простора, другачијег извођачког набоја“, поручује Дивна.

Улазница за концерт у новосадској Синагоги кошта 800 динара преко мреже „Гигстикс“. На дан концерта улазница ће бити 1.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара