Читај ми!

„Грејтфул дед“ и Џон Мејер поклањају 10.000 карата за концерт у Њујорку

Чланови групе „Грејтфул дед“ (Grateful Dead) и Џон Мејер најавили су да ће дати 10.000 бесплатних карата за свој концерт у Њујорку следећег месеца.

Бенд из 60-их и Мејер, који су се овог лета удружили у супергрупу „Дед енд компани“ (Dead & Company), најавили су данас да ће 5.000 слушалаца имати шансу да добију по две карте за концерт 7. новембра у Њујорку, преноси агенција Бета.

Група ће карте дати заједно с компанијом „Американ експрес“ у оквиру њеног пројекта "American Express Unstaged", а филмски режисер Брет Ретнер ће режирати пренос концерта преко интернета из Медисон сквер гардена.

Заинтересовани ће моћи да добију карте преко сајта „Дед енд компани“.

Чланови „Грејтфул деда“ Боб Вир, Мики Харт и Бил Кројцман су заједно с Мејером чланови „Дед енд компани“ који 29. октобра у Олбанију почиње концертну турнеју у САД.

Група је позвала обожаваоце који ће присуствовати концертима или их гледати преко лајвстрима да дају донације за Фондацију „Робин Худ“ која се бори против сиромаштва у Њујорку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво