Читај ми!

Највише МТВ признање за Кањеа Веста

Кање Вест ће награду "Michael Jackson Video Vanguard Award" добити захваљујући иновативним спотовима, континуираном утицају на музику, уметност, моду и културу. Признање ће му бити уручено током МТВ Видео Музичких Награда 2015. године.

Највише МТВ признање за Кањеа Веста Највише МТВ признање за Кањеа Веста

Током своје каријере, Кање је мешао музичку и визуалну уметност уз моћне ефекте. Од своје трилогије Jesus Walks до сјајне анимације за Heartless и Bound 2, он је померао границе и увек доносио нешто ново у сваком свом видеу.

Познат и као неко које је имао визуално запањујуће наступе на МТВ - ВМА доделама, укључујући и из 2013. године Blood on the Leaves, Otis у сарадњи са репером Џеј-Зијем и иновативни Runaway, затим ауто-тјун деби Love Lockdown, као и утицајни Stronger са „Дафт Пунк“ и Good Life са Т-Пејном, само су неки од синглова којима се овај свестрани уметник прославио.

Овом наградом, Канје Вест се придружује престижној листи претходних добитника Вангард награде међу којима су и Мајкл Џексон, Мадона, Питер Габриел, „Ганс ен роузес“, „Бисти бојс“, Бритни Спирс, Џастин Тимберлејк и Бијонсе.

Као што је раније најављено, водитељка овогодишње доделе МТВ - ВМА је Мајли Сајрус.

Канадска звезда у успону, The Weekend је потврдио да ће на додели имати деби на телевизији и извести хит сингл Can't Feel My Face, Ник Џонас ће извести нову песму Levels, а инди бенд "Walk The Moon" ће наступити са номинованим хитом Shut Ap and Dance.

Легендарни Мунмен (Moonman) - статуа која ће отићи у руке победницима те вечери, ове године ће имати другачији изглед захваљујући прослављеном модном дизајнеру Џеремију Скоту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара