Читај ми!

„Гоблини“ позивају на "Ex Yu Rock Fest"

Басиста „Гоблина“ Влада Кокотовић изјавио је данас да ће за „Гоблине“ бити посебан наступ у суботу увече 4. јула на "Ex Yu Rock Fest"-у, у банатском месту Старчеву надомак Панчева и Београда.

„Да не звучи патетично, али заиста Старчево је нешто посебно у нашој каријери“, рекао је Кокотовић присећајући се свирки „Гоблина“ још деведесетих у Старчеву. „Тад још нисмо били ово што смо данас, тад још нису толико знали за 'Гоблине', али увек смо имали јако лепе концерте (у Старчеву).“

На конференцији за новинаре у Градској управи Панчева, Кокотовић је истакао да „све указује на један заиста леп концерт“ 4. јула на фудбалском стадиону у Старчеву, где ће поред „Гоблина“ на 7. "Ex Yu Rock Fest"-у свирати Јура Стублић и „Филм“, „Нервозни поштар“ и други.

Дугогодишњи конферансије "Ex Yu Rock Fest"-а Влада Јанковић Џет подсетио је да су „Јура и 'Филм' увек били популарнији у Србији него у Хрватској“, да су „'Гоблини' увек атракција“, што заједно са „Нервозним поштаром“ гарантује забаву свима који дођу.

Представник "Ex Yu Rock Fest"-а Петар Андрејић истакао је да су „ретки они који нису свирали у Старчеву“ захваљујући претходним издањима фестивала, изразивши задовољство што ће поред имена каква су „Гоблини“, „Филм“ и „Поштар“ прилику да се представе добити и „мање афримисане групе“, "Blues Delivers", „Резервни план“ и „Креативни неред“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара