Читај ми!

„Гуано ејпс“ 31. јула на „Гитаријади“

На овогодишњој 49. „Гитаријади“, која ће се одржати од 29. јула до 1. августа у Зајечару, наступиће бенд „Гуано ејпс“, који ће концерт одржати у склопу турнеје на којој промовишу нови албум "Offline".

Они ће наступити на Рок стејџу 31. јула, а Offline им је пети студијски албум и објављен је у мају прошле године, преноси Танјуг.

Певачица Сандра Насић још раније је изјавила да најјачу снагу албума представља чињеница да нису имали никога над главом док су радили на њему, па су као и на претходним издањима и овом пришли отвореног ума.

Десет нумера заузело је место на албуму, а најавни сингл била је песма Close To The Sun.

„Гуано ејпс“ су формирани 1994. године, а успон бенда је започео две године након оснивања када су са песмом Open Your Eyes победили на такмичењу бендова "Local Heroes" које је организовала немачка ТВ станица Вива.

Уз актуелни албум објавили су још четири студијска: Proud Like a God (1997), Don't Give Me Names (2000), Walking on a Thin Line (2003) и Bel Air (2011).

"Therapy", Џибони, „Кербер“, „Дубиоза Колектив“, „Галија“, "Laibach", сада и „Гуано ејпс“, као и низ других имена која ће тек бити откривена више су него довољан разлог да љубитељи рокенрол музике дођу на „Гитаријаду“, наводе организатори.

Програм 49. „Гитаријаде“ одвијаће се у оквиру пет програмских целина са низом пропратних активности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара