Читај ми!

Депова супергрупа са Купером и Перијем

Упркос томе што је недавно изјавио како не воли глумце који покушавају да се баве музиком, Џони Деп је оформио бенд са легендама рока Алисом Купером и Џоом Перијем, гитаристом „Аеросмита“.

Најновија вест из света музике демантује речи звезде франшизе Пирати са Кариба: „Никада нећете чути за бенд Џонија Депа“. У супергрупи "Hollywood Vampires", популарни глумац Џони Деп свираће ритам гитару, гитариста „Аеросмита“ Џо Пери биће задужен за соло деонице, а певаће Алис Купер, преноси Танјуг.

Назив бенда позајмљен је од супергрупе коју је Купер основао оседамдесетих година у Лос Анђелесу са Китом Муном, Харијем Нилсоном, Џоном Леноном и Рингом Старом.

Нови „Холивудски вампири“ већ су снимили спот са још једним бившим „Битлсом“, Полом Макартнијем, и најавили наступ на једном од највећих светских музичких фестивала који се одржава у Бразилу.

Деп је наступао с Купером више пута откако су се упознали на снимању филма Мрачне сенке Тима Бартона, у којем је Деп играо вампира, а Купер самог себе.

„Много смо заједно снимали у последње време. Он је заиста веома талентован и 'кул тип'“, рекао је Купер за часопис Ролинг стоун.

Деп је 2012. године певао пратеће вокале за песму Freedom Fighter групе „Аеросмит“, коју је написао Пери, и прошле године извео је уживо са групом нумеру Train Kept a Rollin'.

Такође је наступао и са Мерилином Менсоном, Вилијамом Нелсоном и групом „Блек киз“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара