Читај ми!

„Ван Гогу“ још једна МТВ награда!

Група „Ван Гог“ добитник је овогодишње престижне награде "MTV Europe Music Awards" у категорији најбољег регионалног извођача. Састав је већ освојио нaграду МТВ-ја 2007. године.

Добијањем овог признања „Ван Гог“ даље наставља трку за освајање још једне награде – "MTV Worldwide Act", а гласање за ту награду може да се обави на сајту МТВ-ја. Церемонија доделе награда биће смештена у дворани "The Hydro" у Глазгову.

Један од најпопуларнијих рок бендова у региону „Ван Гог“ је награду МТВ-ја први пут освојио 2007. године.

„Људи, хвала свима вама који сте веровали у нас. Ово признање представља нашу заједничку победу. Желимо да ову награду прославимо са вама, лицем у лице, од града до града, а први сусрет вам заказујемо већ 11. децембра, на нашем великом београдском концерту у Хали спортова на Новом Београду“, рекао је певач и гитариста групе Звонимир Ђулић Ђуле.

Најновији спот „Ван Гога“ снимљен за песму Скачем, скачи на најбољи начин дочарава атмосферу актуелне турнеје под називом „Лицем у лице“ и расположења које ће владати на концертном рокенрол догађају ове сезоне у Београду, који „Ван Гог“ припрема за 11. децембар у београдској Хали спортова.

Карте за концерт се могу купити на билетарницама „Евентима“.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара