Читај ми!

Мајли и Бијонсе доминирале на додели Eм-Ти-Ви награда

Уз нешто врцкања и провокативног плеса, водеће даме поп музике доминирале су на додели Ем-Ти-Ви видео музичких награда, где су емотивна Мајли Сајрус и уплакана Бијонсе добиле главна признања.

Сајрусова која је шокирала јавност прошлогодишњим „тверковањем“ (провокативни плес) на додели ВМА награда, добила је награду за видео године за Wrecking Ball где нага седи на кугли за уништавање.

Мајли није изашла да прими награду већ је остала у публици задржавајући сузе, а награду је преузео млади бескућник Џеси.

„Чистио сам ваше собе, био сам статиста у вашим филмовима, био сам статиста у вашем животу. Иако сам за вас невидљив на улици, има исте снове који су вас довели овде“, објаснио је Џеси.

Нешто раније на црвеном тепиху, Сајрусова је рекла да је одлучила да престане са експлицитним плесним покретима, али је за разлику од ње, реперка Ники Минаж управо са таквим покретима отворила је фешту песмом Anaconda.

Од прве доделе 1984. године, ВМА награде су синоним неочекиваних и непланираних тренутака у музичкој историји и сваке године публика жељно ишчекује најновији екцес.

Бијонсе је пружила најдирљивији тренутак када је добила награду „Мајкл Џексон“ за достигнуће у музици, и то из руку супруга, репера Џеј Зија кога је назвала „највећим живим забављачем“.

Џеј Зи је, са њиховом ћерком Блу Ајви у наручју, потом пољубио дирнуту супругу која је затим одржала мини концерт са хитовима Haunted, Drunk in Love, Partition и Blue.

Бијонсе је отишла кући са још три награде – најбоља сарадња за Drunk in Love са Џеј Зијем, најбоља камера и најбољи видео-снимак са друштвеном поруком за Pretty Hurts.

Цело вече протекло је у знаку одличних наступа поп певачица. Аријана Гранде је на почетку извела Break Free, а потом се придружила Минажовој и Џеси Џеј за Bang Bang.

Тејлор Свифт представила је свој нови сингл Shake It Off, а Азаела и британска певачица Рита Ора извели су њихову Black Widow.

У оштрој супротности са раскошним наступима колегиница, британски новајлија Сем Смит је на празној позорници показао вокалне способности извевши свој хит Stay With Me, док су "Maroon 5" извели Maps испред недавно реновираног „Форум театра“ у Ингелвуду.

Међу другим добитницима награда које додељују обожаваоци су Кејти Пери за најбољи „женски“ видео-снимак за Dark Horse.

Листа главних добитника:

Видео-снимак године – Wrecking Ball Мајли Сајрус

Уметник кога треба пратити – "Fifth Harmony"

Најбољи мушки видео-снимак – Sing Ед Ширан

Најбољи женски видео-снимак – Dark Horse Кејти Пери

Најбољи поп видео-снимак – Problem Аријана Гранде и Иги Азаела

Најбољи хип-хоп видео-снимак – Hold on Дрејк и Маџид Џордан

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара