Читај ми!

Отворен 12. „Бир фест“!

Прве вечери „Бир феста“ наступили су музичари који раније нису били на сцени тог фестивала - добитник гремија Сило Грин, чувени ди-џеј Феликс Да Хаускет, али и популарни „Парни Ваљак“

Концертом рок бенда „Парни Ваљак“ синоћ је на београдском Ушћу почео 12. „Бир фест“ на коме ће до 17. августа наступити бројни домаћи и страни бендови, а посетиоци ће моћи да пробају различите пивске брендове.

Популарни „Ваљак“ концерт је почео хитом Јесен у мени да би се потом ређали хитови на које је многобројна публика одушевљено реаговала. Највеће овације добили су за Све још мирише на њу коју су извели на бис, а чланови бенда су позвали све окупљене да пошаљу поруку на 1003 и тако помогну пострадалима у поплавама.

Хиљаде људи одушевљено су дочекали и живу легенду соула и петоструког добитника Гремија - Со Ло Грина.

Добро расположење наставило се и током остатка вечери када је публику забављао ди-џеј Феликс да Хаускет.

Од домаћих извођача за сјајну атмосферу вечерас ће се побринути „Бајага & инструктори“, "Sharks, Snakes & Planes", "Bad Copy" и „Гарави Сокак“.

Сутра ће на „Бир фесту“ наступити "RockFelers", "Real Tribute", Сања Илић и „Балканика“, „Атеист реп“, „Гоблини“, „Плави оркестар“ и Дарен Емерсон из Велике Британије.

За викенд Београђане и њихове госте из земље и света очекује изузетно богат музички програм. У суботу, 16. августа наступиће "God Damn", "Faith No More tribute band", Канда, Коџа и Небојша, „Прљави инспектор Блажа и кљунови“, „Ортходокс келтс“, Дејан Петровић „Биг бенд“ из Србије, „Хладно пиво“ из Хрватске и Едо Мајка из БиХ.

У недељу, 17. августа наступиће српски музичари "Night Train Blues Band", "Ниагара", „Ди Луна блуес бенд“, Биља Крстић & „Бистрик оркестра“, „Ван Гог“, „Ју Група“, „Дарквуд даб“ и „С.А.Р.С.“.

Улаз на „Бир фест“ плаћао се само јуче, док је за остале дане бесплатан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво