Читај ми!

„Бир фест“, добра музика и одлично пиво за сјајан провод

Си Ло Грин, „Парни ваљак“ и Феликс да Хаускет вечерас на Ушћу – на 12. београдском „Бир фесту“ на којем се представља више од 30 страних и домаћих произвођача пива.

Од 18.15 сати наступају домаће групе „Блекбокс“ и „Лавхантерс“, затим у 20.30 загребачки „Парни ваљак“ који долази први пут на ову манифестацију, од 22.30 наступа светска звезда соула Си Ло Грин, а од 23.50 до 02.00 програм закључује џи-деј Феликс да Хаускет.

За пет дана „Бир феста“ на позорницу ће изаћи укупно 35 група и извођача из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Велике Британије и Сједињених Америчких Држава.

Организатори су обећали контролу продаје алкохола малолетницима и безбедност посетилаца, а полиција најавила мере за откривање експлозива и наркотика, ангажовање речне и саобраћајне полиције, интервентне јединице и службе јавног реда и мира.

Током „Бир феста“ - од данас до недеље, 17. августа, од 18.00 до 04.00 сата, измењен је режим саобраћаја у околним улицама, те су померене и трасе и станице градских аутобуса.

Улаз на „Бир фест“ биће бесплатан, осим вечерас када ће се наплаћивати по 300 динара. Фестивал кроз прикупљање амбалаже сакупља помоћ за становништво у подручјима која су претрпела велике поплаве.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво