Читај ми!

Др Албан наступа на тајној локацији у Београду!

Музичка сензација деведесетих, Др Албан, у српској престоници ће 2. септембра одржати концерт који ће бити увeртира музичком спектаклу "Best of 90’s".

Oвај шведски музичар и продуцент је деведесетих година харао светским топ листама са својим плесним, хип-хоп и реге хитовима. Најпознатији сингл It's my lifе је широм света продат у тиражу од преко 16.000.000 примерака.

Да би се издржавао током студирања, несуђени стоматолог је почео да пушта музику по клубовима, тако да је већ 1990. са краљицом репа Лејлом Кеј издао први сингл Hello Africa.

Ускоро је издао истоимени албум који је продат у милионима примерака и освојио многобројне награде.

Следе албуми One Love на којем се налази његов највећи хит It's my life као и велики хит Sing Hallelujah, затим Look Who's Тalking, Born in Africa...

Др Албан ће 2. септембра наступити, на, за сада, тајној локацији у Београду, и најавити један од највећих догађаја ове године, концерт "Best of 90's" који је заказан за 11. октобар у Комбанк арени.

То ће бити јединствена прилика да чујете легендарне хитове уживо и вратите се у период денс музике, дречавих боја и специфичног стила деведесетих. Очекује се супер забава уз: "Snap", "Techonotric", "2 Unlimited", "C&C Music Factory", "Ase Of Base", Snow, "La Bouche" и "Culture Beat".

„Драго ми је што ћу се поново дружити са београдском публиком и најавити јединствен скуп великих звезда из деведесетих. Обећавам вам добре вибрације, а надам се да ћете плесати и певати и са мојим колегама 11. октобра у Комбанк арени. Познајем све те људе годинама, као и њихову музику и сигуран сам да ће то бити журка за памћење светских размера“, изјавио је Др Албан.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара