Читај ми!

„Сви на под!“ у „Миксеру“ 4. априла

Песме са новог албума „Младост“ београдски бенд „Сви на под!“ представиће концертом у „Миксер Хаусу“ 4. априла. Потпуно новим звуком желимо да померимо границе и скренемо пажњу на себе, каже Петар Рудић.

Београдски бенд „Сви на под!“ представиће свој нови албум Младост концертом у „Миксер Хаусу“ 4. априла на којем ће, осим синглова који су већ постали хитови, попут Пута, Златних спирала, Баракуде, први пут свирати до сада неизведене песме са тог албума.

Албум Младост који ће објавити издавачка кућа „Лампшејд медија“, доноси 11 песама, које карактерише квалитетни електро поп звук у комбинацији са неколико чвршћих рокенрол момената уз ритам секцију под утицајем фанка и афро-америчког наслеђа.

Нумере на албуму добијају посебан музички амбијент захваљујући езотеричним гитарама, препознатљивом џез саксофону и упечатљивом вокалу Бојане Вунтуришевић. Гости на албуму су Небојша Зулфикарпашић и Мики Стрејт на гитарама, Андријана Беловић, Горан Герман, Ида Престер, као и хор "Kryzzok" у песми Пут.

Са новог албума ове групе већ се издвојило неколико синглова, међу којима је и “Баракуда” за који је недавно снимљен спот.

Први сингл “До краја света” брзо је освојио домаће топ листе, док је спот за ову песму уврштен у 50 најбољих, по мишљењу публике регионалног МТВ канала.

Поводом концертне промоције и изласка новог албума, оснивач и продуцент састава „Сви на под“ Петар Рудић поручује да овим концертом почињу промотивну турнеју новог албума и да окрећу „потпуно нови лист“ у њиховом досадашњем раду.

„Албум је, по нашој старој навици, сублимирао заједнички рад у последњих неколико година. Потпуно новим звуком желимо да померимо границе и скренемо пажњу на себе, не би ли се што више људи прикључило нашем заједничком путовању кроз Младост", каже Рудић.

Састав “Сви на под!” чине певачица Бојана Вунтуришевић, бубњар Горан Милошевић, басиста Иван Михајловић, гитариста Иван Мирковић, саксофониста Џамал Ал Кисвани и Петар Рудић, који уживо ради секвенцирање, семплинг и звучне ефекте.

Концерт у „Миксер Хaусу“ почиње у 21 час, а карте се могу купити на свим продајним местима „Евентима“ по цени од 500 динара у претпродаји, док ће цена на улазу износити 700 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара