Читај ми!

Њихов дует вреди чекати

„Девојке са Кариба“, Шакира и Ријана, на самом почетку 2014. године припремају обожаваоце за „музички цунами“. Аудио тизер и постер најављују да 13. јануара излази њихов дует "Can't Remember to Forget You".

Шакира и Ријана желе да буду сигурне да нико неће заборавити да у понедељак стиже њихов дует, пише портал mtv.com.

На Јутјуб је доспео аудио тизер од тридесетак секунди на основу којег може да се наслути да је у питању будући хит. Поп звезде најавиле су и постером песму Can't Remember to Forget You и, судећи према првим реакцијама, ова њихова сарадња дуго ће се памтити. 

„Само четири дана до Can't Remember to Forget You са Ријаном!! Ево постера за сингл“, написала је колумбијска лепотица на свом Инстаграм профилу.

Певачице нас у гламурозном издању гледају са постера, Ријана лежећи, а Шакира седећи иза ње.

Приметна је и њихова блискост, коју Шакира, за ново издање Гламура које ће у продаји бити 14. јануара, описује речима: „Рад са њом је била утопија. Она је најсексепилнија жена на планети. На крају дана обе смо карипске девојке. Хемија нам је била тако добра и тако стварна.“

Дуетска нумера биће на следећем Шакириним студијском албуму, који је у припреми, али се још не зна када ће изаћи.  

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара