Читај ми!

Умек најављује новогодишњи спектакл

Један од најтраженијих светских ди-џејева, Умек, обећава публици сјајан провод на новогодишњем наступу у Београду. Одушевљен сам што после седам година долазим у Београд, каже словеначки продуцент и ди-џеј.

Словеначки продуцент Умек, један од најтраженијих светских ди-џејева, пред београдски новогодишњи наступ, обећава публици незабораван провод.

У оквиру највеће прославе дочека Нове године у главном граду, Умек ће наступити на ексклузивној "Haineken Lucky Records" журци.

С обзиром да је прошло седам година од његовог последњег наступа у Београду, Умек истиче да је веома узбуђен због повратка и уједно најављује спектакуларан провод.

„Одушевљен што после толико година паузе долазим у Београд, где сам раније веома често наступао. Неке најдражих журки су ми биле баш у Београду. Мало је рећи да очекујем праву 'лудницу'. Нисам долазио пуних седам година, тако да ћу дати све од себе да сви на подијуму ђускају целу ноћ“, рекао је музичар.

Умек је у периоду одсуства из Београда своју репутацију подигао на ниво глобалне звезде, што доказују његови наступи по најпрестижнијим клубовима света, од Њујорка, Токија и Лондона, до Сао Паола, Сингапура и неизоставне Ибице.

Музику словеначког мајстора објављују најреспектабилније издавачке куће попут „Вирџин“ и „Ренесанс“, а Умек самостално управља и агенцијом "1605". У Београд доноси свој нови звук који је производ фузије различитих утицаја хаус, електро и техно музике, чиме ће задовољити најразличитије укусе публике.

Публика ће, поред наступа ДЈ Умека, имати прилике да чује и врхунске регионалне и домаће ди-џејеве, који ће пружити достојну подршку звезди вечери.

На грамофонима ће се до јутарњих часова смењивати такође словеначки џи-џеј и Умеков велики пријатељ и дугогодишњи сарадник Veztax, хрватски ди-џеј Edy C и домаће снаге Speedy, Марко Милосављевић, Владимир Аћић и Kobaya.

Улазнице, чија је цена 2.700 динара, могу се набавити на свим продајним местима Евентима, као и у Билет сервису, Дому Омладине, Ушћу и на билетарници београдске Арене.

У продаји су и ВИП улазнице по цени од 5.000 динара, које посетиоцима обезбеђују додатну дозу уживања у новогодишњој ноћи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво