Читај ми!

Макартни изненадио њујоршке тинејџере

Промоцију свог новог албума "New" по Њујорку, Пол Макартни је искористио да изненади око 400 ђака средње школе „Френк Синатра“ и одржи им концерт на којем је, између осталог, прославио и годишњицу брака.

Пол Макартни је прославио другу годишњицу брака са својом супругом и неколико стотина ђака Уметничке школе „Френк Синатра“ у Њујорку, где је представио и свој нови албум.

Седамдесетједногодишњи музичар је том приликом одржао концерт у овој средњој школи у Квинсу, коју је отворио чувени певач Тони Бенет 2001. године. Бенет наравно није пропустио овај догађај.

Колико су само тинејџери били одушевљени посетом ни мање ни више него бившег „Битлса“.

Макартни је честитао својој супрузи Ненси Шевел годишњицу брака пре него што је почео да изводи своју најновију нумеру New. Рекао је да му је супруга била инспирација за ту песму.

Затим су се низали хитови „Битлса“ и „Вингса“ – Hey Jude, Jet, Eight Days A Week, We Can Work It Out, Back In the U.S.S.R...

„Кад смо почињали, био сам престрашен да ћу урадити нешто погрешно на сцени. Требало ми је времена да научим да људима то није важно. У ствари им се свиђа. Чак би причали: 'Био сам на концерту на којем је погрешио'“, објаснио је деци легендарни музичар у једном тренутку.

Овај догађај, који је преносио радио "iHeartRadio", био је организован да се представи Макартнијев нови албум који се такође зове New.

Албум излази 15. октобра.

На питање једног од ђака када је знао да је званично успео у музичкој индустрији, Макартни је одговорио да је то било кад су „Битлси“ снимили свој први сингл Love Me Do.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара