Читај ми!

Берију Вајту звезда на Булевару славних

Са једним од најпрепознатљивијих соул гласова у историји музике, Бери Вајт је постао бесмртан и вечан. Иако је умро пре десет година, у Холивуду су одлучили да му доделе звезду на Булевару славних.

Легендарни соул певач Бери Вајт постхумно је добио своју звезду на холивудском Булевару славних.

„Одајемо пошту његовом легендарном гласу и вечитим песмама“, рекла је, између осталог, организаторка церемоније Ана Мартинес.

Према њеним речима, упркос томе што је умро пре десет година, људи га и даље радо слушају, а његове песме живе у срцима милиона.

Карактеристични дубоки глас Вајта одговоран је за велики успех песама Can't Get Enough of Your Love, Babe, You're The First, The Last, My Everything, I'm Gonna Love You Just A Little More, Baby и Never Never Gonna Give You Up.

Бeри Вајт је био дијабетичар, а патио је и од високог крвног притиска. Умро је 4. јула 2003. године због проблема са бубрезима у 59. години.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво