Читај ми!

Обезбедите нам српске разгледнице и марке!

Oрганско поврће, сирови спанаћ, кувана јаја, сардине, виски „Џејмсон“, обично и безалкохолно пиво, али пре свега српске разгледнице и марке на списку су ствари које чланови групе „Калексико“ захтевају од организатора њиховог августовског концерта у Београду.

Чланови америчког састава „Калексико“ (Calexico), који ће 7. августа одржати концерт у Београду, од организатора – промотерске куће „Лонг плеј“ траже да им обезбеди уз локалне специјалитете и разгледнице и поштанске марке.

„Локалне разгледнице и марке (за слање у САД). Важно!!!“, посебно се истиче у списку захтева бенда, који ће први пут у каријери наступити у Србији и Београду у среду на тениским теренима Одбојкашког клуба Партизан, на Малом Калемегдану 2.

Бенд из Аризоне препустио је „Лонг плеју“ избор локалних специјалитета, али су зато изричито тражили да им током боравка у Београду буду на располагању свеже воће попут манга и авокада, „мали послужавник свежег и опраног органског поврћа“, сирови спанаћ, обичан јогурт, два литра млека, тврдо кувана јаја, конзервисане сардине, избор квалитетних чоколада...

Уз гајбу обичног пива чланови „Калексика“ захтевају и 15 флаша безалкохолног пива, по боцу црвеног и белог вина „високог квалитета“, боцу вискија „Џејмсон“, две боце минералне воде „Сан Пелегрино“, сокове од поморанџе, бруснице...

Бенд, који комбинује утицаје традиционалне латино музике, кантрија, џеза и инди рока, симболично назван по градићу на граници САД и Мексика, долази у Београд у оквиру европске турнеје поводом актуелног албума Algiers (2012).

За концерт „Калексика„ у продаји су карте по цени од 1.500 динара, односно 2.500 динара за ВИП улазницу, преко мрежа „Евентим“ и „Тикетлајн“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара