Читај ми!

„Блонди“ остаје без плавуше!

После четири деценије на сцени чувеној плавуши доста је певања! Деби Хари најавила је да ће се после турнеје планиране за 2014. годину заувек опростити од микрофона. То највероватније значи и да ће легендарна „Блонди“ престати да постоји.

Захваљујући платинастим увојцима и мини-сукњама по којима је позната, Деби Хари биће увек једина пин-ап девојка за генерације мушкараца.

Међутим, у 69. години славна плавуша спремна је да напусти легендарну „Блонди“ (Blondie).

После готово четири деценије од оснивања, чувена група планира светску турнеју пре него што се Деби заувек опрости од певања.

Бубњар Клем Бурк открио је да је идеја о разлазу већ неко време присутна, јер је некадашња Плејбој зечица почела да осећа притисак година.

„Деби је 11 година старија од осталих у групи, и то јој је стално на уму. Покушавамо да трајемо колико год је то могуће, али није све на мени“, рекао је 57-годишњи музичар истакавши да је без Деби Хари највероватније нема ни „Блонди“.

Америчка певачица осетила је да је замор превелики на недавној турнеји по Великој Британији.

„Усред концерта у Ливерпулу поручила је публици да воли Манчестер, са којим не може бити више ривалства“, објаснио је Бурк.

Група „Блонди“ до звезда је стигла током касних седамдесетих година 20. века.

Захваљујући мегахитовима Heart of Glass, Call Me, Atomic и Sunday Girl топ-листе биле су њихове и у Америци и широм Европе.

Паузу у раду имали су 1982. године и Деби и клавијатуриста Џими Дестри су се окушали као соло извођачи.

Поново су били на окупу 1996. да би три године касније албумом No Exit показали ко влада пољем мешавине попа, рока, панка и „њу вејв“ звука. Maria и даље може да се чује и чује на радио и ТВ станицама.

Од тада су мање-више стално на турнеји.

Певачицин представник за медије потврдио је да је група тренутно на паузи, али да су све карте још отворене и да ће бити наступа следеће године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара