Читај ми!

Снуп Лајон показао зашто је реге „гуру“

Амерички репер и реге мајстор Снуп Лајон оправдао је очекивања обожавалаца и одушевио присутне на главној бини „Егзита“. Као и увек, невероватни Фетбој слим одушевио је публику на Денс арени, а на Фјужн бини су Рамбо Амадеус, Кирил Џајковски и „Бед копи“ били задужени и успели да направе фантастичну атмосферу.

Највећа звезда друге вечери „Егзит" фестивала, амерички репер Снуп лајон, приуштио је својим обожаваоцима незаборавно вече.

Након концерта Снуп Лајон био је одушевљен публиком и рекао да би „све поновио још једном“.

„Публика је била сјајна, дали су ми много позитивне енергије. Волим да наступам пред публиком која ужива у мојој музици, а они су вечерас уживали и то је оно што ме покреће да радим ово што радим. Волео бих да дођем поново и све ово урадим из почетка“, рекао је репер и реге мајстор на конфернцији за новинаре након концерта.

Главна бина одјекивала је од старих хип-хоп песама, али и реге звукова са најновијег албума Reincarnated, што је судећи по реакцијама публике била добитна комбинација.

Највеће одушевљење, ипак је изазвала песма Yоung, wild and free из 2011. године у којој у оригиналу гостује популарни певач Бруно Марс.

Друго вече фестивала било је са истим одушевљењем публике испраћено и на Денс арени, где је око три сата после поноћи наступио Фетбој слим уз транспарент "Eat, sleep, rave, repeat".

Денс арена је забележила незапамћену посету током наступа овог великана електронске музике, па је због велике гужве у једном моменту била затворена за нове посетиоце.

Фетбој слим се сећа наступа који је на овом фестивалу имао пре осам година и већ је унапред могао да претпостави да ће интересовање и реакције публике бити толико снажне као синоћ на Денс арени.

Наступи на Фјужн бини трајали до пред саму зору, а најупорнију публику тада су забављали „Бед копи“ који су раније те вечери наступили и као предгрупа Снуп лајону.

Пре њих наступио је Кирил Џајковски, а публику је на ноге дигао и одлично расположени Рамбо Амадеус, на чијем наступу се у више наврата чуо грохотан смех публике.

„Први пут у историји шоу бизниса успоставићемо 'глуви фанки'. Ево видећете, ми ћемо у једном моменту престати да свирамо, а ви ћете наставити да плешете“, забављао је публику неуморни Рамбо.

Журке и добар провод синоћ су кренуле и на осталим бинама, велико интересовање, као и претходних година, влада за дискотеку на слушалицама звану „Сајлент диско“, а посетиоци се ове године храбро одлучују да и сами наступе на караоке бини, која најбољима доноси и награде.

Негодовање посетилаца осетило се на једном од најомиљенијих састајалишта и места за кратки одмор на „Егзиту“, односно у улици у којој су годинама уназад радили кафићи са баштама, а која је због неспоразума власника и „Егзита“ затворена за посетиоце.

Према незавичним проценама, „Егзитом“ је синоћ шетало и плесало око 40.000 људи, а још већа гужва се очекује данас када ће наступити Продиџи, један од најомиљенијих бендова у Србији.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво